Krydrede ingefærsmåkager
Antal personer Forberedelses tid
50stk 10min
Tilberedningstid Ventetid
10min 2timer
Antal personer Forberedelses tid
50stk 10min
Tilberedningstid Ventetid
10min 2timer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Pisk smør, æg og brun farin til en luftig masse
  2. Tilsæt sirup og vanillepulver og pisk igen
  3. Tilsæt de tørre ingredienser og rør til det er en samlet dej
  4. Del dejen i to klumper og pak dem ind i film eller bagepapir og lad dem hvile ved stuetemperatur i mindst et par timer, gerne lidt længere
  5. Rul dejen ud på et let meldrysset bord til dejen er ca 1/4 cm tyk. Udstik ønskede figurer af dejen
  6. Fordel kagerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag ved 175 grader i 7-10 min til de er gyldne
  7. Lad kagerne køle helt af inden de dekoreres. Opbevar kagerne i en lufttæt beholder